fotobymalin.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Malin och är en tjej från skogen. På min blogg kommer du att få läsa om vad jag gör och ta del av allt det roliga som händer! Hoppas att du gillar det!

Kulturkalas

Publicerad 2014-08-31 11:31:41 i Allmänt,

Igår kväll blev det sent. Jag kom hem vid 12 på natten, eftersom jag hade varit med Linnéa, Wilma och deras familj på Kulturkalaset i Bullmark. Vi kom dit vid 1 nån gång och då gick jag och Linnéa direkt och lyssnade på musiken. Vi lyssnade på "Alex och Sandra", och deras band. Riktigt duktiga, och mycket bättre nu när de har ett riktigt band bakom dem.
Sedan, när klockan blev ca. halv 5 gick vi till Linnéas farmor och farfar och åt middag. Och nästan direkt efter det så gick vi tillbaka för att se på mer uppträdanden. Sen kom också Elias, så han var med oss hela kvällen.
Men kvällen höjdpunkter var nog ändå när HALM spelade (självklart), när slaBANG och Roger Pontare spelade. Riktigt duktiga musiker och Pontare har en obeskrivlig röst! Efter det såg vi på en eldshow, och när "Tre Trubadurer" spelade. Också otroligt duktiga, och Sebastian, vilken röst!  Och självklart hade vi första parkett!
Men dock var jag ju inte så smart att jag tog med mig kameran, men jag har lite mobilbilder.
Jag fick tyvärr ingen vild av Pontare och Slabang, min mobil dog...
 
Från vänster: Alex, Sandra, Filip, William och Amos.
 
HALM, från vänster: Lisa, Johanna, Linnéa och Maja.
 
Furan hade egna uppträdanden, och här är ett. Duktiga killar!
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela