fotobymalin.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Malin och är en tjej från skogen. På min blogg kommer du att få läsa om vad jag gör och ta del av allt det roliga som händer! Hoppas att du gillar det!

Studying you know...

Publicerad 2015-01-29 18:48:08 i Allmänt,

Förstår igentligen inte att jag tar mig tid till att blogga just nu.. Skulle egentligen behöva plugga. Det var sjukt mycket prov innan jul, och därför trodde jag att det skulle vara lite lugnare nu, men börjar inse att jag nog var lite väl optimistisk..
Imorgon så har jag svenska-prov och spanska glosor. Nästa onsdag, matteprov del 1 och samma vecka religionsprov. Veckan därpå så har vi matteprov del 2 + kemi och spanskaprov. Så nu är det bara att plugga. Men nu släpper vi det.
Imorgon drar jag hem till Linnéa efter skolan för att repa. Tror att Signe skulle komma också. Jag, Linnéa och Signe har spelning på lördag i Sävar. Men som ni då kanske förstår så kommer jag inte blogga förr än KANSKE på söndag. Men nu har ni i varje fall fått en liten upptadering så ni vet vad som händer några dagar framöver.
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela