fotobymalin.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Malin och är en tjej från skogen. På min blogg kommer du att få läsa om vad jag gör och ta del av allt det roliga som händer! Hoppas att du gillar det!

29/1-2014

Publicerad 2014-01-29 18:24:53 i Allmänt,

Idag hade vi som vanligt, vanliga lektioner. Först Skolans Val, där jag valde matte. Sedan hade vi Livskunskap (Zzzzzzz), och efter det hade vi matteprov. Det kändes väll ganska bra tror jag... Men jag får väll se. Sedan hade vi lunch, det blev en väldigt tidig lunch. Efter lunchen hade vi svenska, kemi och till sist engelska. Som sagt så blev det en ganska lång dag idag. Vi slutade kl. 15.00. 
 
Och imorgon, då har vi en svenskaredovisning för förskoleklass och åk 1. Vi är i grupper av 4 och ska läsa upp, eller redovisa på valfritt sett för de mindre. I min grupp är det jag, Jesper, Wilma och Johannes. Hoppas bara att det går bra... Vi är den enda gruppen som ska bjuda barnen på något att äta så, de kanske gillar oss mer då! Hehe... Ja, och på nästa fredag har vi kemiprov, så det är väll lika bra att börja plugga i tid... :)
 
LOVELEY! <3
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela