fotobymalin.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Malin och är en tjej från skogen. På min blogg kommer du att få läsa om vad jag gör och ta del av allt det roliga som händer! Hoppas att du gillar det!

Världens barn-konsert

Publicerad 2014-09-28 20:58:29 i Allmänt,

Vilken dag det har varit idag alltså! Helt otrolgt roligt jag har haft! Kl. 10 skulle vi vara på Sävaråkyrka för att göra soundcheck. Det gick bra, så vi satte igång att spela vi 11. Det kändes ganska bra, och ännu bättre blev det när André spelade piano till What are words. Åh, jag får gåshud bara av att tänka på det!
Efter det fikade vi (eller egentligen var det vår lunch, hehe...), och efter det bar det av till kyrkan. Vi riggade ljud där och gjorde ett till soundcheck. Också det gick super. 
Sedan blev det en tidig middag och efter det började alla andra band och musiker komma. De hade souncheck. Sedan vid halv 5 började det komma folk.
Vid 5 körde konserten igång och självklart så var det jag och Linnéa som skulle börja. Hur som helst så gick det sjukt bra. Det är nog den spelning som jag är mest nöjd över faktist. 
När vi var klara lyssnade vi på alla andra uppträdanden, och det är helt otroligt vad duktiga alla var!
Men ja, tack till ALLA er som kom och lyssnade på oss, och som förhoppningsvis skänkte en slant till Världens barn. Men jag tycker att André Jacobsson och Benny Carlsson kan få ett extra stort tack för allt som de har gjort idag. De gjorde ett grymt bra jobb! Tack!
Jag har lite bilder, men orkar inte lägga upp dem nu, för nu ska jag sova! Haha..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela