fotobymalin.blogg.se

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Malin och är en tjej från skogen. På min blogg kommer du att få läsa om vad jag gör och ta del av allt det roliga som händer! Hoppas att du gillar det!

Helgen

Publicerad 2014-07-29 22:32:42 i Allmänt,

Som jag skrev har jag ju varit på UFF torsdag till söndag. På fredagkväll var vi bjudna till Lars och Lena på middag, det var jättegott och trevligt. Sen den kommande dagen så blev det lite fotboll, repning med Linnéa och jag och mamma gick på stan ett tag.
Sedan på söndag såg jag killarnas match och sedan skjutsade moster hem mig. Jag duschade och gjorde iordning mig, och sedan bar det av till Botsmark kyrka för en spelning. Det gick bra, och det kom mer folk än vad jag trodde att det skulle. Och dessutom så fick jag och Linnéa prova den nya utrustningen för första gången och det funkade utmärkt. Nya mickar, stativ, mixerbord och ja, allt. 
Efter det åkte jag med Linnéas familj och fikade på Storudden och sedan hem till dem. Och där sov jag.
På måndagen repade vi och hade bara kul och sedan på kvällen åkte vi in till stan och käkade middag på Eastern Palace och gick sedan till bion och såg "Hercules". Den var riktigt bra. Sedan åkte vi hem till dem igen.
Sedan idag så har vi fotat, repat och ja, sen kom mamma och pappa och hämtade mig.
Och till sist kan jag ju bara tillägga att jag och Linnéa har nu skaffat en Facebook-sida som heter "19th" och en Instagram-sida som heter "19th_official" och ni får jättegärna följa oss! Och om ni inte förstod det så heter vårat band "19th". 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela